GSUFEST’12 başlıyor.

Galatasaray Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve Mezunlar Derneği tarafından Ortaköy’deki kampüsümüzde 17-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan 12. Galatasaray Üniversitesi Kültür ve Sanat Festivali, katılanlara 3 gün süren doyumsuz bir müzik ve eğlence şöleni yaşatacak.

Haber: Ediz Tokabaş

GSÜ-HA (İstanbul) Bu yıl 17-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Galatasaray Üniversitesi 12. Kültür ve Sanat Festivali, İstanbul’un ve Türkiye’nin gözbebeği olan İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarası eşliğinde, üniversimiz  öğrencilerinin yanı sıra, farklı yaş gruplarından ve birçok ülkeden kültür ve sanat meraklılarının buluşma noktası olacak.

Galatasaray Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve Mezunlar Derneği tarafından kampüsümüzde gerçekleşecek festival, katılanlara 3 gün süren müzik ve eğlence şöleni yaşatacak. Birbirinden farklı aktivitelerin, amatör grup performanslarının, folklor gösterilerinin, öğrenci kulüplerinin ve etkinliklerin yanı sıra, festival süresince Bay J ile söyleşi ve Nazım Hikmet Kültür Merkezi Balkan Grubu da  festival bünyesinde yer alacak. Ayrıca 19 Mayıs gecesi, GSÜFEST’e katılanlara özel,  Pal Fm sponsorluğunda after-party organizasyonu  yapılacak.

GSÜFEST Tanıtım Videosu: GSÜFEST\’12

Biletler Galatasaray Üniversitesi satış standı, www.gsumed.org‘dan ve www.biletix.com‘dan temin edilebilir.

PROGRAM:

3 günlük kombine
Galatasaray Üniversitesi Mezunlar Derneği üyelerine: 30 TL
Diğer katılımcılara: 50 TL

Bu yazı Görüntülü Haberler kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.