“Gelişen Dünya, Değişen Medya” Etkinlikleri Mart’ta Başlıyor

Galatasaray Üniversitesi İletişim Kulübü mart ayı programını açıkladı. “Gelişen Dünya, Değişen Medya” adı altında sosyal medya temasının işleneceği etkinliklerin konukları arasında Okan Bayülgen de bulunuyor

Haber: Umur Burak Ayaz

GSÜ-HA (İstanbul) Galatasaray Üniversitesi İletişim Kulübü’nün “Gelişen Dünya, Değişen Medya” adı altında yapmayı planladığı sosyal medya etkinliklerinin katılımcı listesi açıklandı. Mart ayı boyunca “Sosyal Medya” teması adı altında söyleşi ve konferans dizisi düzenlemeyi planlayan İletişim Kulübü’nün konukları arasında Okan Bayülgen, Özgür Alaz ve Serkan İnci gibi sosyal medyanın tanınmış isimleri var.

Masaüstü yayıncılığın eski önemini kaybettiği günümüzde Arap Baharını hazırlayan önemli etkenlerden olan sosyal medyanın önemini vurgulamak için mart ayı boyunca sürecek 6 etkinlik planlanıyor. Katılımcı listesi ve mart ayı programı şu şekilde:

1 Mart 2012 – İsmail Hakkı Polat (Kadir Has Üni. Yeni Medya Bölümü Öğretim Üyesi)

7 Mart 2012 – Ahmet Yeşiltepe (NTVMSNBC Genel Yayın Yönetmeni)

13 Mart 2012 – Serkan İnci ve İnci Sözlük Moderatörleri

15 Mart 2012 – Özgür Alaz (Promoqube Kurucu Ortağı ve Sosyal Medya Uzmanı)

22 Mart 2012 – Aslan Ulutaş (Google Türkiye Pazarlama Müdürü)

27 Mart 2012 – Okan Bayülgen

Etkinlikle ilgili daha geniş bilgilere facebook.com/gsuiletisimkulubu adresinden ulaşılabilir.