İletişim Fakültesi’nde yeni yıla merhaba

GSÜ İletişim Fakültesi’nin 2012 yılını kutlama kokteylinde üniversitenin hocaları ve çalışanları hep birlikte yeni yıla merhaba dediler

Haber ve fotoğraflar: Ediz Tokabaş

GSÜ-HA (İstanbul) Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi çalışanları, 2012 yılına girerken fakültede düzenlenen bir kokteylde birlikte eğlendiler. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilruba Çatalbaş’ın ağırladığı konuklar arasında, üniversitemiz rektörü Prof. Dr. EthemTolga, rektör yardımcıları Prof. Dr. Şakir Ersoy, Prof. Dr. Ertugrul Karsak ve Prof. Dr. Necmi Yüzbaşıoğlu da yer alıyordu.

İletişim Fakültesi’nin 2012 yılı için düzenlediği yeni yıla merhaba partisinde, akademisyenler, öğretim elemanları, idari elemanlar ve tüm çalışanlar uzun uzun sohbet etme şansı yakaladı. Bol bol hatıra resmi çektirildi ve fakültemiz elemenların el emeği ile hazırlanan ikramlar büyük ilgi gördü.