Van depremzedelerine yardım

GSÜ Sosyal Farkındalık Kulübü, Van’daki deprem afetzedelerinin acil
ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yardım kampanyası başlattı. Göndermek
istediğiniz yardım malzemelerini okul içindeki kumbaralara, fotokopiye ya da güvenliğe bırakılabilirsiniz.

Haber: Ediz Tokabaş

GSÜ-HA (İstanbul) Galatasaray Üniversitesi
Sosyal Farkındalık Kulübü, Van’daki depremin ardından zor günler yaşayan
afetzedelere yardımcı olmak için, acil yardım kampanyası başlattı. Kampanyaya katılmak isteyenler, acil ihtiyaç malzemelerini okul içindeki belirli noktalara bırakıyorlar.

Battaniye, kışlık kıyafet, bebek maması, çocuk bezi ve hijyenik ped gibi malzemeler ile
kuru erzak yardımı da gönderilebiliyor.  Göndermek istediğiniz yardım malzemelerini
okul içindeki  kumbaralara, fotokopiye merkezine ya da giriş kapısındaki güvenlik elemanlarına bırakılabilirsiniz. Yardımlarınızı GSÜ’nün yanısıra Kızılay, belediyeler ve kargo şirketleri aracılığıyla da ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

Toplanan yardımlar bu hafta içerisinde gönderilecek. İhtiyacın devam etmesi durumunda acil ihtiyaç malzemeleri toplanmaya devam edilecek.

Bilgi ve iletişim için irtibat numarası:

Melis Güney: 0536 299 56 38