Doç. Dr. Melike Batur Yamaner, Galatasaray Üniversitesi’nden uğurlandı

İtalya’da kanser tedavisi gören ve 16 Haziran Perşembe günü hayatını kaybeden Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Melike Batur Yamaner. GSÜ’de yapılan törenin ardından çalışma arkadaşları ve öğrencileri tarafından, son yolculuğuna uğurlandı.

GSÜ–HA(İstanbul)  Genç yaşta yaşamını yitiren Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Melike Batur Yamaner, GSÜ’de yapılan törenden sonra Bebek Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Aşiyan Meazlığı’nda defnedildi. Yamaner için GSÜ düzenlenen törende konuşan Rektör Prof. Dr. Ethem Tolga, Yamaner’in çalışma ahlakı ve arkadaşlarına verdiği değeri anlattı. Prof. Dr. Erdoğan Teziç de Yamaner’i tanımlarken “insan-ı kamil” sıfatını kullandı.

GSÜ akademisyenleri,  çalışanları, öğrencileri ve ailesinin Doç. Dr. Melike Batur Yamaner’i uğurlamak için bir araya geldiği törende GSÜ Rektörü Prof.Dr. Ethem Tolga, GSÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nemci Yüzbaşıoğlu, Hukuk Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. İlber Ortaylı, Doç. Dr. Emre Öktem, Yrd. Doç. Dr. Serap Amasya ve GSÜ kurucu eski rektörlerinden Prof. Dr. Erdoğan Teziç, Doç. Dr. Yamaner’i anlatan konuşmalar yaptılar.

Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamlayan ve İnsancıl Savaş Hukuku alanında uzmanlaşan Doç. Dr. Yamaner, asistan olarak girdiği Galatasaray Üniversitesi’de 1995 yılından beri çalışmaktaydı.

Doç. Dr. Melike Batur Yamaner, Galatasaray Üniversitesi’nden uğurlandı için 1 cevap

1. Galatasaray Üniversitesi Denizcilik Kulübü olarak, başta Ailesi olmak üzere tüm Galatasaray Camiasına başsağlığı diliyoruz…