« Galatasaray Üniversitesi’nin belleği »

Galatasaray Üniversitesi Genel Sekreteri Ayşe Dilek Anadol  « Chevaliers de l’Ordre des Palmes Académiques » madalyası ile onurlandırıldı.

GSÜ-HA (İstanbul) Galatasaray Üniversitesi Genel Sekreteri Ayşe Dilek Anadol, 14 Nisan 2011 günü Fransız sarayında yapılan bir törenle  « Chevaliers de l’Ordre des Palmes Académiques » madalyası ile onurlandırıldı.

Tören, Fransa Başkonsolosu Hervé Magro’nun  Dilek Anadol’un Galatasaray Üniversitesi’nin kuruluşundan buyana yaptığı çalışmaları anlattığı konuşmasıyla başladı. Başkonsolos konuşmasında, Erasmus Değişim Programı’nın Türkiye’de ve Galatasaray Üniversitesi’nde başarı ile yürütülmesinde, Eşit Temsilli Komitelerin organizasyonunda, başta Fransızlar olmak üzere dünya çapında isim yapmış devlet adamlarının, siyasetçilerin ve bilim adamlarının Galatasaray Üniversitesi’nde ağırlanmasında önemli rol oynayan Dilek Anadol’un Galatasaray Üniversitesi’nin belleği olduğunu söyledi.

Başkonsolos Magro’nun Fransız Cumhurbaşakanı adına « Chevaliers de l’Ordre des Palmes Académiques » madalyasını  Ayşe Dilek Anadol’a takdimiyle devam eden tören,  Anadol’un Fransızca ve Türkçe olarak yaptığı Galatasaray Üniversitesi idari ve akademik personeline, birlikte çalıştığı yöneticilere ve ailesine teşekkür ettiği duygulu konuşma ile son buldu.