İletişim Fakültesi’nde yılbaşı kutlaması

GSÜ İletişim Fakültesi’nin 2011 yılını kutlamak için düzenlediği kokteylde üniversitenin çalışanları bir araya geldi.

Haber ve fotoğraf: İbrahim Arslan

GSU-HA(İstanbul) Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi çalışanları 2011 yılına girerken fakültede düzenlenen bir kokteylde birlikte eğlendiler. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilruba Çatalbaş’ın ağırladığı konuklar arasında üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Ethem Tolga ve rektör yardımcısı Prof. Dr. Necmi Yüzbaşıoğlu da yer alıyordu.
İletişim Fakültesi’nin 2011 yılı için düzenlediği kutlamada akademisyenler ve tüm çalışanlar uzun uzun sohbet etme şansı yakaladı. Bol bol hatıra resmi çektiren meslektaşlar böyle bir kutlamada yan yana olmaktan oldukça memnun görünüyorlardı.