Fransa Eski Adalet Bakanı GSÜ’ye geliyor

Sarkozy Hükümeti’nin Eski Adalet Bakanı, Milletvekili Rachida Dati, “Fransa’da Hukuk Alanındaki Reformlar” başlıklı bir konferans vermek üzere Galatasaray Üniversitesi’ne geliyor.

GSÜ-HA (İstanbul) Avrupa Birliği Milletvekili ve Fransa Eski Adalet Bakanı Rachida Dati Galatasaray Üniversitesi’ne geliyor. Dati “Fransa’da Hukuk Alanındaki Reformlar” başlıklı bir konferans verecek. Galatasaray Üniversitesi Yıldızhan Yayla Salonu’nda 21 Mayıs Cuma günü saat 16.00’da başlayacak konferans tüm katılımcılara açık ve ücretsiz.

Sarkozy Hükümeti’nde Adalet Bakanı olarak görev yapmış olan Milletvekili Dati, bu mevkiye yükselmiş ilk Magrep kökenli bakan olarak tanınıyor.